“Ik ben MyTrustO enorm dankbaar. Dankzij hen vond ik eindelijk mijn gemoedsrust terug!”

Peter uit Brugge had nooit gedacht dat hij in zwaar weer zou terechtkomen. Maar een carrière wending richting een zelfstandige statuut, het plotseling uitblijven van inkomsten en het wat nonchalant omspringen met papieren en administratie leidde tot een schuldenberg die al snel niet meer onder controle te houden was. MyTrustO loodste hem door de moeilijke periode.

Schrik om post te openen

“Ik durfde de brievenbus niet meer openen uit vrees voor alweer nieuwe deurwaardersexploten en incassobrieven, de schuldenspiraal had me stilaan volledig in zijn greep”, begint Peter. “Op het nippertje kon tot twee keer toe een openbare verkoop worden vermeden. Ik zag geen licht meer aan het eind van de tunnel.”

“Tot ik in Humo las over MyTrustO. Het leek me een innovatief en erg ethisch alternatief voor de klassieke schuldbemiddeling. Meteen nam ik contact met hen op.”

Haalbaar afbetalingsplan

“In geen tijd werd een afspraak vastgelegd en werd mijn aanzienlijke schuldenproblematiek eindelijk eens overzichtelijk in kaart gebracht”, vult Peter aan. “In samenspraak met MyTrustO werd een ambitieus maar realistisch afbetalingsplan opgesteld. MyTrustO nam vervolgens contact op met al mijn schuldeisers, verdedigde mijn belangen en kon hen zo goed als allemaal overtuigen van mijn gecollectiviseerd afbetalingsplan”

Leven zonder stress of schrik

“De deurwaardersbezoeken kwamen tot een halt. Een monumentale last viel van mijn schouders. Eén enkele keer dook nog een ander openstaand dossier op bij een deurwaarder maar MyTrustO nam meteen het initiatief om ook dit dossier op te nemen in mijn afbetalingsplan. Na afbetaling van al mijn schulden via MyTrustO dook nog één deurwaarder op die het voorstel van MyTrustO niet aanvaardde, maar mede door de bemiddeling van de heer Van Buggenhout werd ook dit dossier op een voor schuldeiser als schuldenaar gunstige wijze afgesloten.”

Enorm dankbaar

“Ik ben MyTrustO enorm dankbaar voor de grondige analyse van mijn financiële situatie, voor de talloze mails en telefoons naar deurwaarders en schuldeisers, voor het opstellen van een afbetalingsplan op mijn maat en om mij uiteindelijk op een erg diplomatische en eerlijke manier te bevrijden uit mijn wel erg precaire situatie. Dankzij hen vond ik eindelijk mijn gemoedsrust terug!”

Wil je net als Peter je schulden aanpakken?

Bekijk wat MyTrustO voor jou kan doen.

Fictieve naam, echt verhaal

Peter wilde absoluut zijn verhaal doen om mensen in een gelijkaardige situatie te helpen. Om begrijpelijke redenen vroeg hij wel om anoniem te blijven. Peter is dus een fictieve naam. Zijn verhaal is wel echt.