“Duizendmaal dank”

Sarah uit Wevelgem zat eerst in een procedure van collectieve schuldenregeling tot deze in 2017 werd herroepen en zij op dat moment geen structurele oplossing meer vond om al haar schuldeisers te betalen.

“Ik zag door het bos de bomen niet meer.”

“Stress, stress, stress!!”, begint Sarah. “De ene deurwaarder na de andere”

“Brievenbus durfde ik niet meer te openen, deur bleef gesloten, inboedel werd in beslag genomen, het werd me allemaal teveel.”

“Geen zelfvertrouwen meer, geen courage…”

“Geen zelfvertrouwen meer, geen courage… Tot de dag dat ik een traject volgde bij VDAB werk en welzijn.” gaat Sarah verder. “Daar leerde ik de heer Patrick Van Buggenhout kennen van MyTrustO. Daar kwam hij praten over schulden aanpakken.”

“Een last viel van mijn schouders”

“Ik ben naar huis gereden en direct aan de slag gegaan”, vertelt Sarah. “Ik heb contact opgenomen met MyTrustO en direct werd mijn schuldenproblematiek aangepakt. Een gunstige afbetaling werd afgesproken waardoor ik terug een waardig leven kreeg. Deurwaarders werden on hold gezet. Zelfs openbare verkoop van mijn inboedel werd vermeden.”

“Een last viel van mijn schouders”, gaat Sarah verder. “waardoor ik terug kon adem halen en mijn gemoedsrust terug vond.”

“Voor alles is een oplossing”

“Ik ben op het ogenblik terug schulden vrij. Alles werd goed en correct opgevolgd waarvoor mijn oprechte dank aan gans het team van MyTrustO. Ik wil ook mededelen: wacht niet te lang, zoek direct hulp… dit is geen schande. Voor alles is een oplossing. Duizendmaal dank MyTrustO.”

Wil je net als Sarah je schulden aanpakken?

Bekijk wat MyTrustO voor jou kan doen.

Fictieve naam, echt verhaal

Sarah wilde absoluut haar verhaal doen om mensen in een gelijkaardige situatie te helpen. Om begrijpelijke redenen vroeg ze wel om anoniem te blijven. Sarah is dus een fictieve naam. Haar verhaal is wel echt.